Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nesquik, de eerste instant cacaopoeder ter wereld.

Image
De Geschiedenis van Nesquik - mobil
Image
De Geschiedenis van Nesquik
Ons verhaal

Sinds de introductie in de Verenigde Staten in 1948, zorgt Nesquik® al meer dan 70 jaar voor een glimlach op het gezicht. Met zijn iconische chocoladesmaak in combinatie met een goed glas melk, helpt Nesquik® om opgroeien leuker te maken. Lees verder om meer te weten te komen over  Nesquik®

1948
Nestlé Quik, geboren in de Verenigde Staten

Nesquik® cacaopoeder werd in 1948 voor het eerst in de VS geïntroduceerd onder de naam "Nestlé Quik". Dit was de eerste instant cacao poeder ter wereld! Nesquik® was direct een groot succes. Voor het eerst kon je melk zo makkelijk omtoveren in een heerlijk alternatief voor chocolademelk thuis.

1950s
Nesquik® bereikt Europa

Nestlé Quik® werd in de jaren '50 in Europa gelanceerd onder een nieuwe naam, Nesquik®. Nesquik® poeder werd ook in het buitenland snel populair.

1958
Nederland omarmt Nesquik®

In 1958 verwelkomen ook de Nederlandse supermarkten Nesquik®. Het merk won zo snel aan populariteit, dat het in 1958 al in meer dan 100 landen over de hele wereld wordt verkocht. En nog steeds is vandaag de dag Nesquik® marktleider in chocoladepoeder in Nederland! 

1960
Maak plaats voor Quicky

In 1960 introduceerde Nesquik® haar nieuwe merkambassadeur: Quicky, het Nesquik® konijn. Hiermee krijgt het merk een onderscheidend en vriendelijk karakter, Quicky zou het geheime vriendje van jouw kind kunnen zijn. 

2017
Nesquik® gaat natuurlijk

In 2017 stapt Nesquik® over naar natuurlijk aroma. 

2022
Nesquik® vandaag

Vandaag de dag is Nesquik® nog steeds lekker en leuk voor het hele gezin. Wij vinden dat opgroeien leuk moet zijn. Wij verbeteren continu de ingrediënten en voedingswaarden van onze recepten. Ook blijft Nesquik® zich inzetten voor een betere toekomst voor de komende generaties, van recyclebare verpakkingen tot meer steun voor cacaoboeren, hun gezinnen en hun communities. 

Kies jouw Nesquik®

De unieke smaak van Nesquik® is geschikt voor alle leeftijden en in is allerlei verschillende formaten beschikbaar. Ontdek alle manieren waarop jij en je gezin kunnen genieten van Nesquik®.