Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nesquik en melk, een goede start van de dag

Image
NESQUIk-jongen-mobile
Image
NESQUIk-jongen
Geef je melk een lekkere twist met Nesquik®
Placeholder child 01
MELK IS NOG NOOIT ZO LEKKER GEWEEST!

Slechts een paar theelepels Nesquik®poeder voegen de unieke chocoladesmaak van Nesquik® toe aan een glas melk. Dit is een heerlijke manier om te genieten van de voordelen van het drinken van melk. 

Met Nesquik® begint de dag goed
girl-with-milk
HET IS BELANGRIJK EEN GEVARIEERDE EN EVENWICHTIGE VOEDING TE HEBBEN EVENALS EEN GEZONDE LEVENSSTIJL

Een evenwichtig ontbijt biedt alle voedingsstoffen die kinderen nodig hebben. Geef je gezin een goede start van de dag met Nesquik® als onderdeel van een voedzaam ontbijt

Nesquik® en melk zijn de perfecte partners
Vitamine D
Nesquik® bevat vitamine D wat bijdraagt tot de opname van calcium, dat aanwezig is in de melk.

Nesquik® is een lekkere aanvulling op een glas melk. Een glas melk bevat goede voedingsstoffen waaronder eiwitten en calcium. Nesquik bevat vitamine D wat bijdraagt tot de opname van calcium aanwezig in de melk. De calcium in de melk en de vitamine D dragen bij aan een normale groei en ontwikkeling van de botten van kinderen.

Melk is een makkelijke manier om goede voedingsstoffen binnen te krijgen
Placeholder child 04

Een glas melk bestaat uit meer dan 85% water en levert dus zowel vocht als essentiële voedingsstoffen, zoals eiwitten, vitaminen B2 en B12 en calcium. Eén ding is dus zeker: melk is een goede bron van calcium en bepaalde vitaminen. Een glas melk met Nesquik® kan jouw partner zijn om het drinken van melk af en toe nog leuker en lekkerder te maken.